Четвер, 12 липня 2018 17:13

Відбулося засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 12 липня,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради за багаторічну сумлінну працю в освіті міста, плідну професійну діяльність та з нагоди ювілею від дня народження:

  • Людмилу Гірську, завідувач дошкільного навчального закладу ясел-садка  комбінованого  типу  № 21;
  • Андрія Пікалюка, директора Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Уманської міської ради Черкаської області.

Також очільник міста нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею  від дня народження:

  1. Любов Беженар, соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома Уманського міського територіального центру соціального обслуговування – центру соціальних послуг;
  2. Катерину Жирну, соціального працівника Центру обліку бездомних осіб Уманського міського територіального центру соціального обслуговування – центру соціальних послуг;
  3. Віктора Ткача, сторожа відділення соціальної допомоги вдома Уманського міського територіального центру соціального обслуговування – центру соціальних послуг.

Члени виконавчого комітету заслухали звіти про роботу громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону за І півріччя 2018 року та про виконання фінансових планів комунальних підприємств м.Умань за І квартал 2018 року.

На засіданні члени виконавчого комітету погодили штатний розпис УКП «Комунальник» станом на 01.07.2018 р.

Також, було погоджено зміни до розпису міського бюджету на 2018 рік та перерозподіл видатків міського бюджету на 2018 рік.

На засіданні було затверджено титульний список на капітальні видатки у закладах та установах відділу освіти Уманської міської ради на 2018 рік та погоджено зміни до штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської міської ради на 2018 рік.

На черговому засіданні було ухвалено рішення про відзначення 27-ї річниці незалежності України.

Крім того, ухвалено нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради та погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Yes Yes

Прочитано 717 разів