Четвер, 19 липня 2018 09:58

Відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

16 липня 2018 року, під головуванням заступника міського голови Ю. Малішевської, відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів міським транспортом, на якому було розглянуто наступне питання: «Про розгляд звернення УМАНСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМУНАЛЬНИК», щодо встановлення тарифів на послуги із захоронення твердих побутових відходів на сміттєзвалищі м. Умань».

За результатами засідання робочої групи, було запропоновано винести на розгляд виконавчого комітету Уманської міської ради пропозицію щодо встановлення тарифу на послуги із захоронення твердих побутових відходів на сміттєзвалищі м. Умань у розмірі 174,53 грн. за 1 т. (36,65 грн. за 1 м3) при умові дотримання процедур регуляторної політики: публікації повідомлення про оприлюднення регуляторного акту та проекту регуляторного акту разом з М-тестом.

 

Прочитано 428 разів