Версія для друку
Четвер, 19 липня 2018 15:54

Співпраця з БО «Фонд родини Нечитайло» продовжується

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Не відчувати дискомфорту, вільно пересуватись на далекі відстані і навіть подорожувати: саме таких умов прагнуть забезпечити організатори унікального проекту «Соціальні перевезення Черкащини» для людей з інвалідністю.

18 липня в м. Умань відбулась чергова зустріч міського голови Олександра Цебрія з директором БО «Фонд родини Нечитайло» Вікторією Миколаюк, заступником директора Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Шимчуком Олегом та головним спеціалістом Департаменту Людмилою Волинець для продовження співпраці у сфері надання соціальних транспортних послуг «Соціальні перевезення Черкащини».

Вже завдяки проекту для Умані був придбаний автомобіль з підйомною платформою, вартістю 1,2 млн.грн. для перевезень осіб з інвалідністю.

Очільник міста зазначив, що як учасники цього важливого для уманської громади соціального проекту, ми виконали свої партнерські зобов’язання, було виділено кошти з міського бюджету за які виготовлено реєстраційні документи на автомобіль, сплачено податки, додатково ввели в штат диспетчера, водія та соціального робітника для якнайшвидшого реагування.

Вікторія Миколаюк відмітила, що Умань була одним із перших міст, яке рекомендував Департамент соціального захисту населення Черкаської області для співпраці.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер наголосила, що в Умані спецавтотранспорт використовується виключно за призначенням та у разі необхідності соціальний робітник супроводжує особу до пункту призначення.

Даною послугою вже скористалось майже 2 тисячі осіб, серед яких є люди, які мають вади опорно-рухового апарату, поранені учасники АТО та діти віком до 2-х років, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності.

На завершення робочого візиту, представники «Фонду родини Нечитайло» анонсували закупівлю ще одного спецавтомобіля для міста Умань на умовах співфінансування.

Yes Yes

Прочитано 1664 разів