П'ятниця, 27 липня 2018 08:46

Інформація про зміну вартості тарифу на послуги із поводження з відходами (захоронення) на сміттєзвалищі міста Умані для споживачів послуг УКП «КОМУНАЛЬНИК»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Відповідно до п. 2 ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 1 ст. 5, п. 2 ст. 7, п. 3 ст. 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 32 Закону «Про відходи», Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінетів Міністрів України № 1010 від 26.07.2006 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», повідомляємо про зміну вартості тарифу на послуги із поводження з  відходами (захоронення) на сміттєзвалищі міста Умані, що надаються УКП «КОМУНАЛЬНИК».

Діючий тариф на послуги із захоронення твердих побутових відходів, затверджений рішенням міської ради від 18.10.2006 № 4-7/5 «Про затвердження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів» становить 18 грн./м. куб. З 2006 року підвищилася вартість енергоносіїв – у 6,5 разів, заробітної плати – у 10 разів, матеріалів – у 4 рази, пального – у 4 рази, що обумовлює невідповідність діючого тарифу економічно-обгрунтованому. Планово-розрахунковий показник поданий для перевірки та погодження на розгляд робочої групи  виконавчого комітету Уманської міської ради з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті складає 174,53 грн.

Спосіб оприлюднення: публікація інформації про зміну вартості тарифу на послуги із поводження (захоронення) відходів на сміттєзвалищі міста Умані, що надаються УМАНСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «КОМУНАЛЬНИК» в газеті «Уманська зоря» та на офіційному сайті Уманської міської ради в мережі Інтернет за адресою: www.uman-rada.gov.ua.

Зауваження та пропозиції щодо структури та розміру складових тарифу на послуги із поводження з відходами (захоронення) на сміттєзвалищі міста Умані приймаються протягом 7 днів з моменту публікації даної статті, особисто або поштою за адресою: 20300, м. Умань, пл. Соборності, 1, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел.: 3-70-02, та м. Умань вул. Горького, 19,  електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел.: 3-05-61.

Прочитано 1243 разів