П'ятниця, 27 липня 2018 13:52

Відбулося засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 27 липня,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею від дня народження Зою Біневську, соціальну робітницю Уманського міського територіального центру соціального обслуговування.

Також очільник міста оголосив Подяку міського голови м.Умань за сумлінну працю, високий професіоналізм, виконання посадових обов’язків і доручень керівництва на належному рівні, відповідальне ставлення до роботи та з нагоди Дня бухгалтера Інну Гвоздій, головного спеціаліста бухгалтерської служби виконавчого комітету Уманської міської ради.

На засіданні члени виконавчого комітету заслухали звіт про хід виконання урядової програми «Доступні ліки» за 6 місяців 2018 року та про роботу Інспекції з благоустрою м.Умань за І півріччя 2018 року.

На черговому засіданні було погоджено проведення Дня міста.

Також, було розглянуто призначення винагород педагогічним працівникам відділу освіти міської ради та затверджено закріплення територій обслуговування за закладами загальної середньої освіти (загальноосвітніми навчальними закладами) в новій редакції.

На засіданні було затверджено організацію проведення відпочинкової зміни в серпні 2018 року та ухвалено перерозподіл видатків міського бюджету на 2018 рік.

Було затверджено фінансування видатків, пов’язаних з діяльністю із забезпечення становлення та розвитку місцевого самоврядування та надано дозвіл на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.

Розглянуто заяви про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення сім’ям загиблих, особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України у новій редакції.

Затверджено комісію з розгляду заяв про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення сім’ям загиблих учасників бойових дій на території інших держав, які стали інвалідами внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у таких державах у новій редакції.

Крім того, ухвалено клопотання щодо відзначення державною нагородою України тощо.

 

Прочитано 501 разів