Версія для друку
Вівторок, 07 серпня 2018 14:59

Відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо - економічної політики

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

07 серпня  відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо - економічної політики на якому розглянули проекти рішень «Про хід виконання  Програми  енергозбереження та енергоефективності м. Умань на 2016-2020 роки»,  «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.2017р. № 1-42/7 «Про Програму економічного і соціального розвитку м. Умань на 2018 рік», «Про доповнення до Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік» та « Про Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради».

В роботі комісії взяли участь секретар ради Кирилюк Л.М., заступник міського голови Малішевська Ю.Ю. та начальник відділу адміністративних та дозвільних процедур  Л.С. Лірник.

 

Прочитано 434 разів