Версія для друку
П'ятниця, 10 серпня 2018 09:34

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 09 серпня,  на якому було розглянуто низку питань.

Члени виконавчого комітету заслухали про виконання міського бюджету м.Умань за І півріччя 2018 року.

На черговому засіданні розглянуто питання про відмову у наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Також члени виконкому погодили зміни до штатних розписів деяких структурних підрозділів відділу культури Уманської міської ради та затвердили плату за навчання в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах на 2018-2019 навчальний рік.

Крім того, затверджено безкоштовне розміщення медичних пунктів під час святкування Рош-ха-Шана та масового перебування в місті Умань паломників-хасидів у вересні 2018 року.

Було ухвалено рішення про внесення змін до дислокації сезонної об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та об’єктів з надання послуг у сфері розваг на території об’єктів благоустрою міста Умань та погоджено картки обліку об’єкта торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг на території міста Умань.

Члени виконавчого комітету ухвалили заяви громадян з питань квартирного обліку.

Розглянуто клопотання про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради  та погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

 

Прочитано 888 разів