Четвер, 16 серпня 2018 16:39

Учасникам АТО з числа внутрішньо переміщених осіб комісійно визначено грошову компенсацію для придбання житла

Оцініть матеріал!
(0 голосів)


На квартирному обліку в місті Умань перебувають 2 особи з числа внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Постановою Уряду від 18.04.2018 р. № 280 затверджено Порядок виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення такій категорії громадян з числа інвалідів ІІІ групи (АТО) і учасників бойових дій (АТО).

15 серпня комісія, яка затверджена в новому складі рішенням виконавчого комітету Уманської міської ради від 26.07.2018 року № 297 з розгляду заяв про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення таким категоріям громадян провела своє засідання під головуванням заступника міського голови Юлії Малішевської.

За поданням управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради на засіданні Комісії визначено розміри грошової компенсації 2 внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України з урахуванням положень затвердженого Порядку.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.07.2018р. № 449-р обсяг коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам , які розподілено на Черкаську область, становить 947095 грн..

Кошти на виплату компенсації будуть перераховані на особисті рахунки отримувачів в порядку черговості та в міру їх надходження з державного бюджету.

Yes Yes

Прочитано 948 разів