Четвер, 23 серпня 2018 16:05

В Умані презентували книгу «Слово про безсмертних»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Сьогодні, 23 серпня, відбулась презентація книги «Слово про безсмертних» - збірка про загиблих Героїв в Революції гідності та учасників антитерористичної операції на сході країни, уродженців міста Умань.

Ця книга про мужніх уманчан, хто чесно виконав громадянський обов’язок, захищаючи цілісність своєї держави, не порушив присягу, не зрадив друзів. Єдине, чого не зміг, - повернутись додому живим.

До збірки увійшли короткі біографії та фотографії загиблих Героїв: Ігоря Бачинського, Віталія Смоленського, Віталія  Васільцова, Олега Орлова, Віктора Кумановського, Івана Качура, Олексія Курмашева, Дмитра Пожарського, Ярослава Гайди, Владислава Алексейчука, Андрія Миронюка, Анатолія Слонського, Ігоря Шлямара, Андрія Кизила, Василя Ніженського, Юрія Тюренка, Євгена Сивкова.

 «Пам'ять про Героїв, які не повернулися додому живими, повинна бути в наших серцях і в таких книгах як ця. Дякую всім хто долучився до створення книги та зробив можливим вихід збірки в друк», – сказав міський голова Олександр Цебрій.

По завершенню заходу в підтримку наших захисників, у переддень дня Незалежності України очільник міста Олександр Володимирович разом з матерям і родичам Героїв та присутніми на заході розпочали флешмоб «Ми – УКРАЇНА!»

 Даний захід це лише частина тієї роботи, яку проводить уманська міська рада та громадськість міста по увічненню пам’яті загиблих Героїв: це і перейменування вулиць міста, встановлення меморіальних дощок, турбота про сім’ї загиблих воїнів, проведення патріотично – виховних заходів в культурно - освітніх закладах міста.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 893 разів