Версія для друку
П'ятниця, 14 вересня 2018 09:52

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 13 вересня,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради за багаторічну сумлінну працю, відповідальне виконання посадових обов’язків та з нагоди ювілею від дня народження Олену Опришко начальника відділу з питань цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи також вручено грамоту за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок в організацію виховного процесу в навчальному закладі та з нагоди 60 – річчя від дня народження Петру Бенескул заступнику директора  Агротехнічного коледжу Уманського національного університету садівництва також нагороджено Почесною грамотою за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею  від дня народження: Олену Захарчук сестру медичну центру соціальних послуг; Любов Журавльову медичну сестру Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок».

Члени виконавчого комітету заслухали про виконання показників Програми економічного і соціального розвитку м.Умань за І півріччя 2018 року.

На черговому засіданні розглянуто питання внесення змін до графіку руху автобусного маршруту загального користування №15 «Дачі – Залізничний вокзал».

Крім того, про надання, скасування та відмову у наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Також члени виконкому погодили зміни до штатних розписів закладів освіти, структурних підрозділів відділу освіти та комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської міської ради на 2018 рік та затвердили фактичну мережу навчальних закладів освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік.

Було ухвалено рішення про склад Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

Члени виконавчого комітету ухвалили перерозподіл видатків цільового фонду Уманської міської ради та проведення фестивалю повітряних куль «Монгольф’єрія. Квітуча країна».

Розглянуто клопотання про відзначення державною нагородою України, відзнакою виконкому міської ради «Меценат Умані», Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради переможців конкурсу «Підприємство року», Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради та погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Yes Yes

Прочитано 508 разів