Четвер, 11 жовтня 2018 12:41

Робота мобільних точок доступу до надання безоплатної правової допомоги

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки силового захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 185, номер гарячої лінії: (0472) 33-00-27.

Щотижня мобільні точки доступу до надання безоплатної правової допомоги у Черкаській області,  до складу яких входять представники ГТУЮ у Черкаській  області,  Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Черкаській області  та нотаріуси, здійснюють виїзди у райони з метою надання  якісної правової допомоги.

18 жовтня виїзд буде здійснено за адресою: вул. Київська, 50, с. Родниківка, Уманський район (Родниківська сільська рада).

Запрошуємо громадян, землевласників, землекористувачів, громадські організації, засоби масової інформації!

Уманський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області

 

Прочитано 496 разів