П'ятниця, 12 жовтня 2018 11:52

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 11 жовтня,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради:

- за вагомий внесок у розвиток міської територіальної громади, активну участь у громадському житті міста та з нагоди ювілею від дня народження члена виконавчого комітету Уманської міської ради  Олександра Луковецького;

- за зразкове виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди ювілею від дня народження головного спеціаліста управління праці та соціального захисту населення Антоніну Гомонюк та прибиральницю службових приміщень управління праці та соціального захисту населення Ольгу Кравчук;

- за сумлінну працю в освіті міста, впровадження сучасних методів навчання і виховання підростаючого покоління, добросовісне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівників освіти методиста методичного кабінету відділу освіти Інну Толобистюк;

- за виявлену ініціативу та плідну роботу з благоустрою скверу ім. І.Д.Черняховського членам релігійної організації «БІБЛІЙНА ЦЕРКВА ПРИМИРЕННЯ».

На черговому засіданні члени виконавчого комітету заслухали звіти «Про підсумки роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та заходи з підготовки підприємств і організацій міста, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років» та про виконання фінансових планів комунальних підприємств м.Умань за ІІ квартал 2018 року.

На засіданні було погоджено титульні списки об’єктів відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2018 році в новій редакції.

Також під час засідання члени виконавчого комітету затвердили заборону розміщення нових тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в м.Умань та погоджено внесення змін та доповнень до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Було погоджено встановлення одноставкових тарифів УКП «УМАНЬТЕПЛО-КОМУНЕНЕРГО» на теплову енергію та послугу з централізованого опалення для населення.

Крім того, погоджено: надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам та нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради тощо.

Yes Yes Yes Yes

Прочитано 566 разів