Понеділок, 05 листопада 2018 11:02

Соціальна сфера об’єднує саме тих людей, які присвятили своє життя служінню людям

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У першу неділю листопада держава і суспільство вшановують фахівців, які щоденно опікуються як працездатним населенням міста, так і пільговою категорією, призначають соціальні допомоги та субсидії, надають соціальні послуги, першими приймають на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди.

2 листопада 2018 року напередодні Дня працівника соціальної сфери відбулись урочисті збори саме цих людей, які присвятили своє життя служінню людям.

Міський голова Олександр Цебрій привітав працівників соціальної сфери  з професійним святом, подякував за сумлінну працю та соціальну підтримку населення міста.

Олександр Володимирович вручив високу нагороду заступнику начальника управління  праці та соціального захисту населення Світлані Мельник – Подяку Комітету Верховної Ради України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери України .

Грамотами Черкаської обласної державної адміністрації нагороджено кращих працівників управління: Світлану Мельник заступника начальника управління, Вікторію Базилевську директора Центру «Пролісок», Антоніну Копил інспектора з кадрів Центру соціальних послуг.

Нагрудним знаком Федерації профспілок України «Профспілкова звитяга» нагородили Олену Левченко заступника начальника управління, голову профспілкової організації.

Грамотою Черкаського обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нагороджено Олену Гребініченко – головного спеціаліста відділу координації надання соціальних послуг.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер подякувала колективу управління за самовіддану працю, участь у реалізації державних програм соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери та разом з очільником міста вручила Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради та грамоти працівникам управління.

Молоді спеціалісти віддали присягу на вірність обраній справі та були посвячені в ряди працівників соціальної сфери.

Від імені ветеранів міста за чуйне ставлення та надання кваліфікованої допомоги ветеранам зі словами вітання та вдячності колективу управління виступив голова міської ради ветеранів міста Олександр Безсмертний та голова ГО «Союз чорнобиль України» Юрій Березовський.

На завершення відбувся концерт у виконанні студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та студентів Уманського обласного музичного училища ім. П.Демудського.

Yes Yes Yes

Прочитано 696 разів