Четвер, 15 листопада 2018 15:13

Семінар з роботодавцями щодо легалізації трудових відносин відбувся в міському центрі зайнятості

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

5 вересня Уряд ухвалив розпорядження «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення», яким передбачено проведення комплексних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками.

14 листопада 2018 року фахівці Уманської міської ради провели семінар для роботодавців і тимчасово безробітних  громадян в Уманському міському центрі зайнятості.

Під час зустрічі інспектори праці висвітлили актуальні питання дотримання вимог законодавства про працю, особливості укладання трудових договорів між працівником і громадською організацією тощо. Увагу присутніх акцентовано на відповідальності за порушення законодавства про працю.

Учасники семінару обговорили питання щодо застосування штрафних санкцій за недотримання мінімальних гарантій та вимог трудового законодавства, отримали роз’яснення з актуальних питань законодавства про працю та обговорили низку практичних аспектів нарахування заробітної плати працівникам.

Присутні  отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Yes Yes

Прочитано 976 разів