Середа, 21 листопада 2018 11:00

Засідання координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей і учнівської молоді

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У 2018 році в м. Умань оздоровленням і відпочинком охоплено 7,2 тис. дітей, що становить 97% від загальної кількості дітей шкільного віку.

20 листопада на засіданні координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей і учнівської молоді підведено підсумки оздоровчої кампанії у 2018 році.

«На проведення оздоровчої кампанії з міського бюджету  виділено 573,30 тис.грн., в тому числі 418,30 тис.грн. на оздоровлення і відпочинок у пришкільних таборах, 90,0 тис. грн. на придбання путівок для дітей – сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та 65,0 тис.грн. на оздоровлення дітей в літньому оздоровчому таборі санаторного типу «Мрія» та Центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок»», - сказала заступник міського голови Жанна Лозінська.

Як зазначила заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Світлана Мельник: «Проведено роботу по залученню коштів підприємств, установ та організацій різних форм власності, профспілок, волонтерів, громадських організацій, міст-побратимів, залучено  1,2 млн. грн.».

На завершення учасники засідання прийняли рішення спрямувати спільну роботу на покращення якості оздоровлення та відпочинку дітей м. Умань.

Довідково: діаграма кількісного співвідношення охоплених оздоровленням і відпочинком дітей м. Умань:

Yes Yes

Прочитано 683 разів