П'ятниця, 23 листопада 2018 14:59

Відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо - економічної політики

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

23 листопада відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо - економічної політики на якому розглянули проекти рішень «Про виконання показників Програми економічного і соціального розвитку  м. Умань за I півріччя 2018 року», «Про затвердження Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік», «Про зміни до Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік», «Про втрату чинності рішення Уманської міської ради від 18.10.2006 р. № 4-7/5 «Про  затвердження тарифів на  послуги з вивезення побутових відходів» та «Про створення  ритуальної служби».

В роботі комісії взяли участь секретар міської ради Кирилюк Л.М., заступник міського голови Малішевська Ю.Ю., заступник начальника відділу житлово-комунального господарства Загородній В.Б. та директор КП «Комунальник» Ракун Г.В.

 

Прочитано 346 разів