Четвер, 29 листопада 2018 16:36

Відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

29 листопада 2018 року, під головуванням заступника міського голови Ю. Малішевської, відбулось засідання робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів міським транспортом, на якому було розглянуто наступні питання: «Про розгляд звернення КП «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» щодо необхідності коригування тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення» та  «Про розгляд звернення ТОВ «Екоклінер» щодо встановлення тарифів на послуги з вивезення відходів».

В засіданні взяли участь члени робочої групи, а саме: член Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради О. Бялик, начальник відділу аудиту та фінансового контролю Уманської міської ради Т.  Білоус, секретар постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів І. Зікеєва, начальник відділу планування доходів та фінансування установ виробничої сфери фінансового управління Уманської міської ради В. Опенько, начальник фінансово-економічного відділу – головний бухгалтер управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Т. Побережна, приватний підприємець, депутат міської ради В. Слонський, начальник відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради В. Харченко, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради Т. Тесля, провідний спеціаліст юридичного відділу Уманської міської ради Д. Гладченко, начальник відділу економічного розвитку Уманської міської ради С. Бовгира.

За результатами засідання робочої групи було запропоновано винести на розгляд виконавчого комітету Уманської міської ради пропозицію щодо коригування одноставкових тарифів УМАНСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на теплову енергію та послугу з централізованого опалення для населення:

  • на теплову енергію – 1890,71 грн./Гкал (в т.ч. ПДВ);

2)  на послугу з централізованого опалення:

  • для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 1934,3 грн./Гкал (в т.ч. ПДВ);
  • для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 47,40 грн./кв. м. (в т.ч. ПДВ).

Yes Yes

Прочитано 665 разів