Вівторок, 04 грудня 2018 12:13

Фестиваль дитячої творчості «Повір у себе»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

3 грудня у приміщенні еколого-натуралістичного центру з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю відбувся фестиваль дитячої творчості «Повір у себе». Його учасниками стали 105 дітей з особливими потребами.

Головною метою фестивалю є реалізація творчого потенціалу дітей з особливими потребами та залучення їх до активного способу життя.

У програмі фестивалю організовано виставку творчих робіт. Юні майстри експонували різножанрові роботи: малюнки, макраме, м’які іграшки, вишивання, квіти з тканини, вироби з бісеру, паперу, природного матеріалу. А також мали можливість продемонструвати перед батьками, гостями свої здібності у вокалі, музиці, хореографії.

Зі словами привітання виступила заступник міського голови Жанна Лозінська, яка за дорученням міського голови Олександра Цебрія вручила усім діткам солодкі подарунки.

Виступи юних уманчан показали їх обдарування, творчі задатки, не залишили жодного байдужого глядача в залі. Адже ці дітки надзвичайні, талановиті та унікальні. А найголовніше - вони потрібні цьому світу, тому що кожен із них – промінчик одного великого яскравого сонечка.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1301 разів