Версія для друку
Четвер, 06 грудня 2018 10:51

В Умані підняли прапор Військово-морських сил України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Сьогодні, 6 грудня у День Збройних сил України біля Уманської міської ради відбулось урочисте підняття Державного Прапору України та прапору Військово-морських сил України Збройних сил України, на знак підтримки та солідарності з нашими військовими, яких взято в полон  25 листопада.
 

Честь підняти прапори надали військовослужбовцям Уманського об’єднаного міського військового комісаріату капітану Дмитру Карплюку і старшині Владиславу Крочаку та студентам військової кафедри Уманського національного університету садівництва Анні Сивковій та Марині Шаповал.

Секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк за дорученням очільника міста Олександра Цебрія вручила Подяки міського голови м.Умань військовослужбовцям військової частини А2614 за зразкове несення військової служби, зміцнення обороноздатності країни, піднесення патріотичного духу у суспільстві та з нагоди 27-ї річниці Збройних сил України: старшому сержанту Валентині Деркач, начальнику міжміської телефонної станції; старшому лейтенанту Миколі Зінченку, начальнику автомобільної та електрогазової служби; старшому солдату Олексію Малишку, водію пожежної обслуги.

На заході Людмила Миколаївна зазначила: «Ми, уманчани, як і всі українці, вболіваємо за долі захоплених українських моряків, солідарні з нашими Героями. І сьогодні на знак їх підтримки та привернення уваги світової спільноти до порушення міжнародного законодавства піднімемо прапор Військово-морських сил Збройних сил України. Слава Збройним силам України! Слава Україні!».

Також уманчани згадали загиблих Героїв, поклавши квіти до пам"ятного знаку загиблим в АТО.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1258 разів