Середа, 19 грудня 2018 15:57

Маленькі уманчани отримали подарунки від Святого Миколая

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій.

19 грудня, у День святого Миколая, вже третій рік поспіль міський голова Олександр Цебрій проводить благодійну акцію «Подарунок від міського голови».

Цього дня очільник міста, депутати міської ради, підприємці відвідали соціальні установи міста: комунальні заклади «Уманський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради», «Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації  дітей в м. Умані» та центр реабілітації інвалідів «Пролісок», де привітали дітей з улюбленим святом і вручили подарунки.

«Дорогі наші малята! Бажаю кожному з вас здоров’я, успіхів у навчанні та творчості. Навчайтеся, розвивайте свої таланти і пам’ятайте: ви – майбутнє нашої рідної Умані», - сказав Олександр Цебрій.

Також Олександр Володимирович висловив слова вдячності усім благодійникам, які долучилися до гарної традиції, завдяки кому маленькі уманчани вірять у чудеса: Миколі Поліщуку, Борису Сапаєву, Петру Цюрку, Миколі Гордію, Науму Лазебнику, Сергію Бебешку, Ігорю Слоню та Олександру Ковальчуку.

Вихованці закладів подякували гостям за гостинці та презентували концертні програми.

Також очільник міста відвідав дітей, які знаходяться на лікуванні у відділенні дитячої хірургії міської лікарні та в міській дитячій лікарні, де побажав дітям швидкого одужання і вручив подарунки.

 

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1785 разів