Версія для друку
П'ятниця, 28 грудня 2018 13:51

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 28 грудня,  на якому було розглянуто низку питань.

На черговому засіданні члени виконавчого комітету заслухали звіти про хід реформування первинної медико-санітарної допомоги в місті Умань та про виконання фінансових планів комунальних підприємств м.Умань за ІІІ квартал 2018 року.

На засіданні було погоджено результати конкурсу з перевезення пасажирів міським автобусними маршрутами: №5 «Нова Умань – завод ЗБВ» (графіки №№ 1,2); № 6 «Залізничний вокзал – Нова Умань» (графіки №№ 1,2,4); № 8 «Ринок – ГРС» (графіки №№ 1,3); № 9 «Завод ЗБВ – Райлікарня» (графік №5).

Також під час засідання члени виконавчого комітету затвердили зміни до штатного розпису: Уманського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) – центру соціальних послуг; Уманського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на 2019 рік та надали дозволи на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.

 Було погоджено: план засідань виконавчого комітету Уманської міської ради на І півріччя 2019 року; календар знаменних і пам’ятних дат м. Умань на 2019 рік.

Крім того, затверджено: координаційну галузеву освітянську раду виконавчого комітету Уманської міської ради в новій редакції; норми грошових витрат на проведення спортивних заходів, навчально-тренувальних зборів у новій редакції; комісії з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальних допомог, пільг та розгляду інших соціальних питань в новій редакції; нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради; надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам; перерозподіл видатків міського бюджету на 2018 рік тощо.

 

Прочитано 372 разів