П'ятниця, 15 лютого 2019 14:01

В Умані проводиться інформування щодо дотримання законодавства про працю

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

13 лютого у філії аптеки №77 центральної районної аптеки ЧОКП «Фармація» спеціалістами відділу аудиту та фінансового контролю Уманської міської ради, інспекторами праці Людмилою Попелухою та Сергієм Тищенком проведено інформування про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю.

В ході розмови було висвітлено питання легалізації найманої праці, зміни, які відбулися в трудовому законодавстві, та відповідальність за порушення вимог чинного законодавства з праці.

Особлива увага була надана роз’ясненню питання щодо укладання трудових угод між найманими працівниками та роботодавцем, а також відмінності між трудовими угодами та договорами підряду.

На завершення зустрічі керівнику установи вручено інформаційний лист щодо відмінностей трудового та цивільно-правового договорів.

За результатами навчання складено та зареєстровано в Управлінні Держпраці у Черкаській області довідку про відвідування роботодавця з метою інформування його та працівників про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю. 

Yes Yes

Прочитано 476 разів