Четвер, 21 лютого 2019 17:45

Засідання постійних комісій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

20 лютого   відбулось засідання постійної комісії з питань управління комунальною власністю на якому розглянули проекти рішень: «Про погодження Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2019 р.», "Про надання  КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ дозволу на отримання кредитного ліміту на  поточний рахунок.», «Про погодження інвестиційної програми УМАНСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» НА 2019 РІК», «Про затвердження Програми капітального ремонту та реконструкції житлового фонду м. Умань.», «Про передачу ОСББ «Вега 1» витрат на капітальний ремонт водопроводу в підвальному приміщенні житлового будинку.», Про передачу ОСББ «Простір Умань» витрат на капітальний ремонт (заміну)

віконних блоків в під’їздах житлових будинків.», «Про передачу витрат КНП «УМАНСЬКА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ», понесених на капітальний ремонт.», «Про передачу ОСББ «Успішний 184» витрат на капітальний ремонт покрівлі житлового будинку.», «Про передачу  УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНАЛЬНИК» витрат на заміну (встановлення) дорожніх знаків, інформаційних табличок розкладу руху автобусів у м. Умань.», «Про передачу ОСББ витрат на капітальний ремонт ліфтів.», «Про передачу ОСББ «Вега 2» витрат на капітальний ремонт (заміну) віконних блоків в під’їздах житлових будинків.», «Про передачу  УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНАЛЬНИК» витрат за 2017-2018 роки, понесених на капітальний ремонт частини тротуарів та реконструкцію доріг.» та «Про надання згоди на співробітництво міської ради з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй.», а також розглянули ряд звернень юридичних та фізичних осіб.

В роботі комісії взяли участь секретар міської ради Кирилюк Л.М., заступник міського голови Малішевська Ю.Ю., начальник відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Коломієць Н.В., директор КП «Уманьводоканал» Токарев Ю.М., начальник відділу ЖКГ  Харченко В.П., директор УКП «Уманьтеплокомуненерго  Христинець В. Г. та головний спеціаліст відділу з питань комунальної власності та земельних відносин А.В. Трум.

Прочитано 358 разів