Понеділок, 04 березня 2019 16:52

В Умані відбулось урочисте засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

1 березня з нагоди Дня визволення міста Умань від нацистських загарбників та Міжнародного жіночого дня відбулось засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я». На засідання завітали секретар міської ради Людмила Кирилюк, керівники та представники структурних підрозділів міської ради, виконавчих органів, громадських організацій, член Міжрегіонального Союзу письменників м. Карміель (Ізраїль) Йосиф Скарбовський.

Секретар міської ради Людмила Кирилюк привітала ветеранів з прийдешніми святами та вручила матеріальну допомогу фронтовикам: Гриценку Михайлу Давидовичу, Кімлачу Віктору Сергійовичу, Нікішіну Федору Петровичу, Руденку Василю Андрійовичу, Шекстело Катерині Харитонівні.

Почесні грамоти з нагоди ювілею отримали: учасниця ансамблю «Оптиміст» Гомза Валентина Іванівна з нагоди 80-ти річчя від дня народження, ансамблю «Біла Черешня», Кравчук Галині Василівні з нагоди 70–ти річчя від дня народження.

Член Міжрегіонального Союзу письменників Йосиф Скарбовський привітав ветеранів з прийдешніми святами та вручив від Союза ветаранів-інвалідів та партизанів Ізраїля нагрудні знаки: Галині Кучер, Олександру Безсмертному, Марії Вальдман та Віолеті Кізлик. Ще одним приємним моментом засідання стало вщанування золотої шлюбної пари Казімірчуків Віктора Івановича та Людмили Іванівни. Їм було традиційно вручено коровай та подарунки.

Також на засіданні надано відповіді на запитання учасників зібрання представниками підприємств – надавачів послуг, які проінформували пенсіонерів та ветеранів міста про зміни в законодавстві відповідно по кожній службі.

На завершення відбувся концерт за участі ансамблю «Надвечір’я».

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 594 разів