П'ятниця, 29 березня 2019 12:12

60 позачергова сесія Уманської міської ради VІІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

29 березня під головуванням секретаря міської ради Людмили Кирилюк відбулась 60 позачергова сесія міської ради VІІ скликання.

Перед початком засідання присутні обговорили питання допомоги важкохворим уманським дітям Денису Терещуку, Анні Пуріс, Маргариті Ніконець. Депутати звернулись до підприємців міста, керівників установ і організацій різних форм власності, всіх небайдужих уманчан з проханням надати посильну матеріальну допомогу родинам цих дітей.

Приємною подією заходу стало нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради Дробілка Юрія Володимировича, депутата Уманської міської ради, за активну участь у громадському житті міста, вагомий особистий внесок у розвиток міської територіальної громади м. Умань та з нагоди 40-річчя від дня народження.

Під час засідання депутати внесли зміни і доповнення до міського бюджету на 2019 рік, Програми економічного і соціального розвитку м. Умань на 2019 рік, Програми організації та фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру в місті Умань на 2019 - 2020 роки.

На сесії були присутні 29 депутатів міської ради, члени виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування та виконавчих органів, представники засобів масової інформації.

Yes Yes

Прочитано 650 разів