Вівторок, 21 травня 2019 10:38

Успіх уманських веслярів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В місті Дніпро завершився чемпіонат  України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 2001– 2002 р.н. та молоді до 23 років.

В змаганнях взяли участь  24 команди, що  представляли 22 області України.

До складу збірної команди Черкаської області увійшли уманчани, а саме:

Подолянець Петро, Українець Роман, Ткачук Вадим, Телепенько Ярослав, Мегесь Максим, Савлук Павло, Надкринична Ірина, Літвінов Дмитро, Савлук Владислав.

Нагороди здобули:      

Подолянець Петро здобув золоту нагороду у заїзді  каное – двійки мікс,  срібну  нагороду  у заїзді каное – четвірок   на дистанції 200 м, бронзову  нагороду  у заїзді каное – четвірок   на дистанції 1000 м.

Українець Роман здобув дві бронзових  нагороди:  у заїзді каное – четвірок   на дистанції 1000 м. та узаїзді каное – двійок на дистанції 5000 м.

Ткачук Вадим  здобув  срібну нагороду  у заїзді байдарок – четвірок  на дистанції 500 м. та  дві бронзових нагороди у заїздах байдарок – двійок на дистанціях  500 м. та байдарок – одиночок на дистанції 1000 м.

Телепенько Ярослав здобув срібну  нагороду  у заїзді каное – четвірок   на дистанції 200 м., бронзову  нагороду  у заїзді каное – четвірок   на дистанції        1000 м.

Савлук Павло здобув срібну  нагороду  у заїзді каное – четвірок   на дистанції 200 м.

Юлія Юрійчук  здобула золоті  нагороди у заїзді байдарок – двійок   на дистанції 1000 м. та байдарок – четвірок на дистанції 200 м. Також Юлія стала срібним призером на дистанції 500 м. у заїзді байдарок – четвірок та байдарок – двійок.

Ткачук Вадим  та Подолянець Петро отримують стипендії перспективним спортсменам міста.

Такий виступ є безперечним успіхом тренерів Володимира Іщенка, Олександра Рожанського, Тетяни  Івасенко, Владислава Грязнова а все разом - успіх уманської школи  веслування.

Вітаємо переможців та їх тренерів.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 795 разів