П'ятниця, 31 травня 2019 12:09

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

30 травня 2019 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання з обговорення з обговорення проектів детальних планів території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Республіканською, Садовою, Небесної сотні, Європейською, Волонтерів та провулком Пожарського Дмитра; житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Осташівською, Шухевича, Фортечною та річкою Уманкою та житлової та громадської забудови,  обмеженої вулицями Чехова, Незалежності та Богуна. В громадських слуханнях прийняли участь 23 мешканця міста, серед яких були присутні представники управлінь, відділів міської ради, члени громадських організацій та громадяни міста.

Громадські слухання складалися з виступу секретаря міської ради Кирилюк Л.М., доповіді розробника детального плану – архітекторів Лісаченка Віктора Михайловича та Сови Єлизавети Сергіївни, запитань громадськості та відповідей на них.

За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесенні до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради, депутатами міської ради.

Прочитано 321 разів