Версія для друку
Понеділок, 10 червня 2019 08:52

Соціальна сфера є одним із пріоритетів в діяльності міської влади

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

07 червня громадською організацією «Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю «Гармонія» за підтримки Мінсоцполітики України, Фонду соціального захисту інвалідів та сприяння Уманської міської ради в актовій залі адміністративного будинку Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України проведено розширене пленарне засідання в рамках Всеукраїнського семінару «Професійна реабілітація та зайнятість осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів. Інклюзивний реабілітаційно-соціальний туризм як інноваційний вид реабілітації для осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів».

Участь у заході взяли президент ГО «Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю «Гармонія», кандидат економічних наук, професор, Заслужений працівник соціальної сфери України Юрій Антропов, заступник директора Департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації Олег Шимчук, в.о. директора КЗ «Черкаський обласний центр медико-соціальної експертизи Черкаської обласної ради» Наталія Масенко, представники Фонду соціального захисту інвалідів - Вікторія Рева та Ольга Хоменко, Мінсоцполітики - Олена Донська, Державної служби зайнятості - Олена Ровнялічева, завідувач кафедри МСЕ і реабілітації, кандидат медичних наук, доцент ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» Віталій Березовський, керівники соціальних закладів та фахівці соціальної роботи.

З вітальним словом до учасників семінару звернулась заступник міського голови, секретар виконавчого комітету Любов Плотнікова та зазначила:  «Соціальна сфера в місті є пріоритетною в діяльності влади, і тому одна з найкращих в  Україні. Всі наші напрацювання в соціальній галузі – це передовий досвід, який вивчається фахівцями з соціальної роботи з різних регіонів країни».

Прочитано 785 разів