Версія для друку
Понеділок, 01 липня 2019 09:15

Міське свято випускників – 2019!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Шкільний випускний – знакова, довгоочікувана подія для всіх одинадцятикласників. Цей день можна сприймати як межу між дитинством і дорослим життям, адже попереду нові незнані шляхи, які приготувала доля.

27 червня 2019 року на міській площі Соборності 448 випускників серед яких 24 випускника нагороджені золотими медалями за високі досягнення у навчанні та 15 – срібними, чекала приємна мить – свято випускників.

З вагомою подією у житті юних уманчан привітав міський голова Олександр Цебрій: «Дорогі випускники, вітаючи вас з таким важливим етапом у житті, бажаю сміливості у мріях і наполегливості у їх досягненні. Залишайтеся завжди працелюбними та цілеспрямованими. Отримуйте задоволення від кожної нової сходинки у вашому житті і від кожного виклику».

Народний депутат України Антон Яценко та начальник відділу освіти Уманської міської ради Оксана Мельник побажали випускникам здійснення мрій, благополуччя та  досягнення висот професіоналізму.

Згадали на урочистостях і усіх тих, хто вступив у безжалісну війну з агресором, виборюючи гідне майбутнє для українського народу. Право покласти квіти до могил та пам’ятних знаків загиблих уманчан у роки Другої Світової війни, героям Небесної сотні, у зоні АТО, було надано випускникам.

Святкову атмосферу вечора доповнили художні номери у виконанні дитячих колективів закладів дошкільної освіти №№ 5,12,15,33, закладів загальної середньої освіти №№ 4,14.

Прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу, який подарував хореографічний колектив Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9.

         В добру путь, шановні випускники!

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1478 разів