П'ятниця, 26 липня 2019 15:01

Молодіжна політика в умовах децентралізації

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Skype-спілкування «Молодіжна політика в умовах децентралізації» - це третій захід в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Цей проект започаткований Асоціацією міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) і має на меті створення сприятливого середовища для впровадження децентралізаційної реформи в Україні, зміцнення місцевого самоврядування. В м. Умань реалізується Уманською міською централізованою системою бібліотек та громадською організацією «Шлях добра». Участь у заході взяли молодь міста, представники громадськості та органів місцевого самоврядування Умані.

Під час Skype-спілкування уманчан з представниками Молодіжної громадської ради Городнянської ОТГ Чернігівської області відбувся обмін досвідом роботи Молодіжних рад, громадських організацій, волонтерів. Розглянуті питання щодо громадського бюджету, активності молоді, залучення ресурсів шляхом пошуку донорів, спонсорів та меценатів, а також проектної діяльності. Сторони підвищували свою компетентність з питань децентралізації, планували та обговорювали майбутнє. Під час гри «Антикорупційна мафія» учасники отримали розуміння інструментів боротьби з корупцією, підтвердили важливість кожного у цій роботі та навчалися бути пильними, уважними, мислити критично.

Такі заходи є підтвердженням, що мешканцям громади необхідні знання щодо реформи децентралізації, а інформаційним джерелом для усіх бажаючих є бібліотека.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 621 разів