Вівторок, 13 серпня 2019 09:10

До уваги громадян всіх пільгових категорій!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

З 1 жовтня 2019 року запроваджується монетизація пільг на житлово-комунальні послуги за зразком монетизації субсидій лише через Ощадбанк двома способами:

  • у безготівковій формі - без звернення, кошти перераховуються на обліковий запис пільговика в АТ «Ощадбанк», який буде здійснювати розрахунок з надавачами послуг. Зекономлені кошти за підсумками опалювального періоду в наступному році будуть перераховані на особистий рахунок пільговика в Ощадбанку;
  • у готівковій формі за заявою пільговика, яку необхідно подати до управління праці та соціального захисту населення, де зазначити номер рахунку, відкритого в Ощадбанку. В такому випадку виплата з урахуванням встановлених державних соціальних нормативів буде здійснюватися з наступного місяця, в якому пільговик написав заяву.

Громадяни, які отримають кошти готівкою, повинні щомісяця сплачувати вартість фактично спожитих житлово-комунальних послуг.

Для автоматичного розрахунку пільг в монетизованій формі на оплату житлово-комунальних послуг та уникнення розбіжностей персональних даних, просимо вас повідомити управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5, каб. № 1, 5, 6 про ваші діючі номери мобільних телефонів, а також у разі зміни адреси - про місце реєстрації (проживання), або про зміни складу сім’ї (одруження/ розлучення/народження дитини).

За більш детальною інформацією необхідно звертатися до управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради за адресою: вул. Садова, 9/5, кабінети № 1, 5, 6, тел: 3 45 65, 0677608574.

Прочитано 2022 разів