Четвер, 15 серпня 2019 16:00

Розширене засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при виконавчому комітеті Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

15 серпня під головуванням секретаря міської ради Людмили Кирилюк відбулось розширене засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання  при виконавчому комітеті Уманської міської ради, на якому обговорено проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України "Про затвердження плану дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання на 2020-2025 роки". Учасники засідання внесли пропозиції до проєкту, що будуть направлені на розгляд Уряду України.

Також на засіданні Людмила Миколаївна проінформувала присутніх про рішення виконавчого комітету від 08 серпня 2019 року № 355 «Про відзначення 28-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України», яким затверджено склад організаційного комітету та заходи з підготовки та відзначення знаменних дат нашої країни.

Було проаналізовано стан готовності до святкування Дня Незалежності України і Дня Державного Прапора України та дані доручення відповідним управлінням, відділам, службам щодо виконання заходів.

Прочитано 503 разів