Середа, 28 серпня 2019 16:59

Основний принцип нашої співпраці – залучення вкрай необхідних інвестицій, – Ігор Шевченко в Умані

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

25 серпня до Умані із робочим візитом приїздили міністр Ізраїлю Зеев Елькін, помічник Президента України Андрій Єрмак, голова СБУ Іван Баканов, керівник “Укравтодору” Славомір Новак. Головна мета – огляд важливих для залучення інвестицій об’єктів, які зміцнюватимуть туристичний потенціал всієї Черкащини. Окремо зупинилися на дорожніх питаннях.

Нагадаємо, що 19 серпня вперше за 20 років відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського і прем’єр-міністра Держави Ізраїль Біньяміна Нетаньягу. Одне із анонсованих питань – спільні проекти в Умані, які сприятимуть розвитку всієї Черкащини.

Як зауважив міністр Ізраїлю Зеев Елькін, Рош Гашана – одне із найбільших релігійних свят, які відзначають за кордонами Держави Ізраїль. Могила цадика Нахмана – унікальна святиня для вірян. До Умані щороку приїздять десятки тисяч паломників. Тому Уряд Ізраїлю зацікавлений у співпраці та розвиткові цього регіону. 

- Наші ізраїльські партнери говорять: якщо зміни затягуються – вони не відбудуться. Тому не минуло ще і 10 днів після візиту прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу, а ми вже прийняли делегацію та відвідали важливі об’єкти. Сподіваюсь, вже у найближчому майбутньому вони побачать інвестиції, а туристичний потенціал регіону зросте в рази, – зауважує голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко. – Як би нам не хотілося частіше б приїздити до Умані, дорога, всі ми знаємо, – жахлива. Без закордонних інвестицій ми не впораємся. Тому окремо зупинилися на питанні будівництва доріг в області, розглянули перспективні інфраструктурні проекти.

Також голова Черкаської ОДА наголосив на важливості співпраці місцевої та обласної влади.

- Основний принцип нашої співпраці – залучення вкрай необхідних інвестицій, але лише на законному підгрунті та з урахуванням інтересів місцевих жителів, – додав Шевченко.

За матеріалами пресслужби Черкаської ОДА

 

Прочитано 680 разів