Понеділок, 30 вересня 2019 15:25

З Днем усиновлення

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

30 вересня, у день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, в Україні щороку відзначається День усиновлення. Це свято життєвої мудрості і щирості, розуміння, великої душі та терпіння.

Мама і тато - два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її, прийнявши її у сім’ю на виховання.

На території нашого міста проживає 40 сімей, які усиновили 43 дитини, три сім’ї усиновили по двоє діток.

Вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

Висловлюємо велику вдячність усім небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у родину! І нехай разом із цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Віримо, що спільними зусиллями влади і громади ми доб’ємося того, щоб кожна дитина мала сім’ю. Чужих дітей не буває, і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Хай щедрість і милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

Служба у справах дітей Уманської міської ради.

 

Прочитано 319 разів