П'ятниця, 04 жовтня 2019 11:38

Правоохоронцям і рятувальникам зведеного загону подякували за роботу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

3 жовтня на території Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області відбулось урочисте шикування працівників поліції України, держави Ізраїль та Державної служби надзвичайних ситуацій України, які несли службу під час масового перебування брацлавських хасидів в м. Умань на святкуванні Рош-га-Шана.

Зведений загін з 550 правоохоронців з 12 областей України, 20 працівників поліції держави Ізраїль, 117 рятувальників, забезпечував безпеку на святкування іудейського Нового року як місцевих жителів, так й іноземних гостей, яких цього року прибуло близько 27 тисяч.

Керівник Головного управління Національної поліції України в Черкаської області Валерій Лютий подякував поліцейським, рятувальникам за професійне виконання службових обов’язків та дотримання правопорядку в місцях перебування паломників-хасидів на належному рівні.

Секретар міської ради Людмила Кирилюк висловила слова вдячності працівникам правоохоронних органів, надзвичайних ситуацій за допомогу місту у забезпеченні публічного порядку під час святкування хасидами іудейського Нового року та вручила кращим правоохоронцям Подяки міського голови Олександра Цебрія.

По закінченню заходу співробітники зведеного загону відбули до місць постійної дислокації.

 

 

 

 

 

Прочитано 383 разів