Понеділок, 21 жовтня 2019 16:39

Відбулась нарада з головами квартальних комітетів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

18 жовтня під головуванням заступника міського голови, секретаря виконавчого комітету Любові Плотнікової відбулась робоча нарада з головами квартальних комітетів, на якій були розглянуті наступні питання:

  1. Про формування Реєстру територіальної громади м. Умань та видачі довідок про склад зареєстрованих, склад сім’ї та фактично проживаючих осіб без реєстрації.
  2. Про впровадження громадського бюджетування на 2020 рік.

По першому питанню Любов Павлівна зазначила, що в зв’язку з підключенням працівників УПСЗН до Реєстру територіальної громади з жовтня місяця довідки про склад сім’ї на отримання пільг та субсидій відмінені. Співдоповідачами з даного питання виступили начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер та начальник відділу призначення соціальних допомог Людмила Рибак, які надали інформацію щодо умов призначення житлових субсидій та пільг з 01 жовтня 2019 року.

По другому питанню виступила Тетяна Мусійчук, спеціаліст 1 категорії юридичного відділу виконавчого комітету Уманської міської ради, яка доповіла про можливості реалізації громадських ініціатив в м. Умань у 2020 році та проінформувала присутніх про початок прийому проектів, які будуть реалізовуватися коштами громадського бюджету.

На завершення наради Любов Павлівна наголосила, які довідки і документи повинні видавати квартальні комітети та зауважила, що з метою перевірки своїх даних в Реєстрі територіальної громади міста уманчанам необхідно звертатись до реєстраторів, які працюють в приміщенні ЦНАП та УПСЗН і висловила надію на плідну співпрацю квартальних комітетів з органами місцевого самоврядування щодо реалізації проектів, які можуть покращити благоустрій мікрорайонів.

Yes Yes

Прочитано 485 разів