Четвер, 24 жовтня 2019 15:19

Спільне засідання з питань заробітної плати

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

24 жовтня 2019 року під головуванням заступника голови комісії Білоус Тамари Михайлівни відбулося чергове спільне засідання тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення),пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Основним питанням, яке розглядалось, було питання стану виплати заробітної плати працівникам, сплати обов’язкових податкових платежів в підприємствах, установах, закладах міста.

Так, станом на 1 жовтня 2019 року загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати збільшилась на 2449,4 тис. грн. порівняно з попереднім місяцем та становила 8608,7   тис.   грн. Станом   на   02.10.2019   заборгованість  з оплати   праці   працівників   медичних   установ   міста,   в   тому   числі   прострочену,

профінансовано у повному обсязі за рахунок короткотермінової позики. За  оперативними   даними  станом на  22.10.2019 заборгованість  із  заробітної  плати

порівняно  з   початком  місяця  зменшилася на  7200,9  тис.  грн.  та становила  1407,8 тис. грн. Повністю погашена заборгованість з виплати заробітної плати перед працівниками медичних установ. Також, виплачено  259,2 тис. грн. заборгованої  заробітної працівникам філії "Уманська ДЕД".

Заслухано 2 суб’єкти господарювання міста, в яких мало місце нарахування заробітної плати працівникам в розмірі меншому за мінімальний та які мають заборгованість із сплати єдиного соціального внеску.

За підсумками засідання надано відповідні доручення, спрямовані на вирішення питань порядку денного.

Yes Yes

Прочитано 416 разів