Понеділок, 28 жовтня 2019 13:50

Уманчани відзначають 75-ту річницю визволення України від нацистських окупантів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

28 жовтня українська спільнота відзначає 75-ту річницю вигнання нацистів з України.

Цього дня в місті Умань відбувся мітинг, приурочений цій славній даті, в якому взяли участь громадськість міста, міський голова Олександр Цебрій, ветерани Другої світової війни, учасники АТО, представники трудових колективів підприємств, установ, організацій, навчальних закладів.

На заході очільник міста привітав  з визначною подією в історії України та  зазначив: «Вигнання німецьких окупантів засвідчило торжество справедливості і волелюбності всього українського народу. Наш святий обов’язок – берегти пам’ять про полеглих у війні та піклуватися про живих ветеранів».

Ветеран війни Андрій Петрович Поліщук оповів про криваві події Другої світової війни та побажав миру та злагоди на українській землі.
Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання та поклали квіти  до обеліску Слави.

Також було  вшановано пам’ять загиблих уманчан під час проведення АТО біля пам’ятного знаку на Алеї Слави.     

Цього ж дня ветерани війни, військовослужбовці, керівництво міста, молодь та представники громадськості відвідали пам’ятні місця пов’язані з Другою світовою війною де поклали квіти.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

кирилюк.JPG

кирилюкк.JPG

Прочитано 564 разів