Середа, 13 листопада 2019 17:31

13 листопада – Міжнародний день незрячих

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

13 листопада відбулись урочисті збори членів Уманського товариства УТОС, присвячені Міжнародному дню незрячих, на які завітали міський голова Олександр Цебрій, заступник міського голови Юлія Малішевська, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер.

На заході Олександр Володимирович відзначив активну діяльність об’єднання громадян та сказав: «Уманське товариство УТОС єдина в місті громадська організація соціального спрямування, що має виробничу сферу, де працює 53 особи з інвалідністю і випускає 4 найменувань продукції». Також проінформував, що міською владою здійснюється підтримка незрячих осіб: щорічно виділяються з міського бюджету кошти на надання пільг з оплати за телефон, електроенергію та пільговий проїзд, здійснюється матеріальна допомога членів УТОС.

На завершення очільник міста зазначив: «Міська влада буде і надалі вирішувати проблеми осіб з інвалідністю та робити все, щоб Ви були рівноправними членами міської територіальної громади»

Голова товариства Олександр Нактініс подякував гостям за допомогу та сприяння у вирішенні нагальних питань незрячих людей.

На завершення відбувся святковий концерт за участю ансамблю «Біла Черешня».

Yes

Yes

Yes

Прочитано 883 разів