Понеділок, 25 листопада 2019 11:20

Україна пам’ятає! Світ визнає!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

23 листопада в День пам’яті жертв голодоморів громадськість міста вшанувала пам’ять невинно убієнних голодом українців біля Пам’ятного знаку жертвам політичних репресій.

 «Це день спільної пам’яті, спільного болю, спільного обов’язку. Обов’язку пам’ятати про тих безневинних, котрих прирекли на страшну мученицьку смерть. Обов’язку – не забути правду про злочин, влаштований комуністичним режимом», - сказала секретар міської ради Людмила Кирилюк.

На мітингу-реквіємі солідарність з трагедією українського народу висловили громадяни США, учасники кларнет-квартету «The USAFE Band» Оркестру Військово-повітряних Сил США в Європі.

Учасники заходу в пам’ять про жертв голодоморів о 16–ій годині приєднались до загальнонаціональної хвилини мовчання, запалили свічі пам’яті та поклали вінки і квіти до Хреста за жертвами голодоморів, де поминальну панахиду відправили настоятель Свято-Троїцького Храму Православної Церкви України Протоієрей Олександр, настоятель парохії Собору Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви єрей Дмитро.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 440 разів