Версія для друку
Понеділок, 02 грудня 2019 17:04

Урочисте засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

2 грудня, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю відбулося урочисте засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я».

На заході міський голова Олександр Цебрій привітав присутніх,   представників клубу та зазначив: «Вдячний   всім,   хто   підтримує   людей   з інвалідністю та сподіваюсь на подальшу співпрацю у цій важливій та благородній справі.

Міська влада буде і надалі вирішувати проблеми осіб з інвалідністю та робити все, щоб ви були рівноправними членами міської територіальної громади».

Також очільник міста проінформував присутніх про діяльність міської влади щодо соціального захисту цієї категорії населення.

До Міжнародного дня людей з інвалідністю Олександр Володимирович вручив:

  • Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради за значний особистий внесок у вирішення питань захисту прав та інтересів людей з інвалідністю:
  • Олександру Григоровичу Нактінісу, голові Уманської виробничо-територіальної первинної організації УТОС;
  • Ользі В’ячеславівні Сіваченко, голові Молодіжної асоціації людей з інвалідністю м. Умань.
  • Подяки міської ради за щиросердечну доброту, безкорисливість, чуйність, турботу про осіб з інвалідністю, активну участь в громадському житті міста та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю:

 а) Володимиру Миколайовичу Дуравку, представнику Уманської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану;

б) Валентині Борисівні Манжос, представнику Уманського міського добровільного товариства «Надія на життя»;

в) Валентині Андріївні Понеділок, представнику Уманської територіальної організації  УТОГ;

г) Людмилі Юріївні Хлоповій, представнику Уманської територіальної організації УТОГ.

На заході було відзначено переможців спортивних змагань, приурочених Міжнародному дню людей з інвалідністю: Альбіну Доніч, Ольгу Сіваченко, Лідія Балюк, Станіслава Зелінського, Дмитра Рака, Миколу Коковського, Наталію Єрошеву, Людмилу Хлопову, Ольгу Заякіну, Юрія Кузьменка, Василя Балюка, Валентина Кравченка.

Ще одним приємним моментом засідання стало вітання золотої шлюбної пари Сілаєвих Олександра Вікторовича та Валентини Михайлівни, яким вручено коровай та подарунки.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1184 разів