Середа, 04 грудня 2019 10:50

Засідання круглого столу щодо організації надання соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

03 грудня, в рамках щорічної акції «16 днів проти насильства» відбулося засідання круглого столу, метою якого є привернення уваги громадськості до актуальних проблем запобігання домашньому насильству. У засіданні взяли участь  керівники і представники структурних підрозділів міської ради, правоохоронних органів та правознавці.

На засіданні заступник міського голови Юлія Малішевська ознайомила присутніх з Планом заходів проведення щорічної акції «16 днів проти насильства» та розпорядженням міського голови щодо призначення координатора з питань здійснення заходів у сфері запобігання і протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі у м. Умань.

Учасники заходу проаналізували стан роботи в м. Умань з протидії домашньому насильству та обговорили подальшу взаємодію і співпрацю відповідних служб з цього питання.

Підсумовуючи засідання, Юлія Юріївна наголосила, що міська влада і надалі буде спрямовувати свою роботу на покращення вільного та комфортного соціального простору в громаді нашого міста.

Yes Yes

Прочитано 1084 разів