П'ятниця, 20 грудня 2019 07:55

В Умані відзначили День Святого Миколая

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Вже п’ятий рік до уманської малечі приїздить Святий Миколай. Цього року вперше у нашому місті відкрилася його резиденція. 

З нагоди дня Святого Миколая в Умані відбулася низка заходів. Міський голова Олександр Цебрій, депутати Уманської міської ради та представники бізнесу відвідали дітей у відділенні дитячої хірургії міської лікарні та в міській дитячій лікарні, комунальних закладах «Уманський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради», «Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в м. Умані» та центр реабілітації інвалідів «Пролісок», де привітали зі святом та вручили подарунки.

«Бажаю всім дітям міцного здоров’я, успіхів у навчанні, святкового настрою та миру. Дякую благодійникам Миколі Поліщуку, Борису Сапаєву, Петру Цюрку, Миколі Гордію, Олександру Піскуну, Олександру Ковальчуку, Станіславу Кучеренку, які цьогоріч долучилися до гарної традиції», - сказав Олександр Цебрій. Також, приємним сюрпризом стало вручення колективу Уманської міської дитячої лікарні Борисом Сапаєвим та Миколою Гордієм подарункового сертифікату на 40 тис. грн. для придбання необхідного обладнання.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 967 разів