П'ятниця, 27 грудня 2019 16:14

Питання виплати заробітної плати на контролі

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

27 грудня під головуванням заступника міського голови Юлії Малішевської відбулося чергове спільне засідання міжвідомчої комісії міської ради з питань протидії корупції, детінізації виплати заробітної плати в м. Умань, тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Розглядалися питання щодо заборгованої заробітної плати економічно-активних платників станом на 01.12.2019 року, розміру середньої заробітної плати в м. Умань порівняно з містами Черкаської області, стану виплати заробітної плати бюджетними організаціями міста, зокрема в галузях освіти та охорони здоров’я.

Станом на 27.12.2019 р. повністю погашено заборгованість з виплати заробітної плати перед працівниками медичних установ міста та проводиться виплата заробітної плати медикам і освітянам за грудень 2019 року.

За підсумками засідання надано відповідні доручення, спрямовані на вирішення питань порядку денного.

Yes Yes

Прочитано 560 разів