Версія для друку
Субота, 11 січня 2020 16:07

«Наливайку» перевірити – уманчан у порядку завірити

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

10 січня 2020 року робочою групою з питань недопущення порушень правил торгівлі підакцизними товарами м. Умань проведено чергову перевірку місць торгівлі, де може здійснюватись несанкціонований продаж алкоголю. Цього разу під пильне око представників поліції та міської влади потрапив магазин «Продукти», який знаходиться за адресою вул. Саксаганського, 45.

У даному магазині, через виявлення факту відсутності ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, відповідно до статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, представниками поліції складено 1 адміністративний протокол, згідно якого вилучено 71 л алкогольних виробів. 

Поліція повідомила власників магазину, що протокол буде направлено до Уманського міськрайонного суду, який керуючись законодавчими актами України, вирішуватиме подальшу долю конфіскованого товару. Крім того стаття 156 Кодексу передбачає накладання штрафу за скоєне адміністративне правопорушення.

Принагідно інформуємо, що за весь час діяльності робочої групи, перевірено 46 магазинів, складено 18 адміністративних протоколів, які направлено до Уманського міськрайонного суду, вилучено 326 л алкоголю та скасовано 1 ліцензію на торгівлю алкоголем.

Прочитано 1613 разів