Четвер, 23 січня 2020 09:17

Оптимальну модель надання інтегрованих соціальних послуг населенню в м. Умань вивчали колеги з міст Хмельницького, Хмільника, Первомайська

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

22 січня в Умані відбулося засідання круглого столу працівників соціальної сфери із представниками міст Хмельницького, Хмільника та Первомайська на тему «Вивчення досвіду оптимальної моделі надання соціальних послуг у м. Умань».

Гостей міста привітала секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк та зазначила – «Міська влада веде довготривалу роботу по створенню сучасної системи соціального захисту, в центрі якої є людина, від її народження до потреб в останні дні життя. Вперше в Україні в нашому місті об’єднали управління праці та соціального захисту населення з Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Для охоплення всіх верств населення увагою і турботою утворено Центр інтегрованих соціальних послуг міста Умані, структурні підрозділи якого надають соціально-реабілітаційні послуги дітям, молоді, сім’ям, особам з інвалідністю, учасникам АТО/ООС, внутрішньо переміщеним особам, пенсіонерам та іншим вразливим категоріям населення».

Учасники засідання були детально ознайомлені з практичним втіленням процесу надання соціальних послуг в нашому місті. Відвідали Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами, Центр комплексної професійної реабілітації для людей з інвалідністю «Барвінок» та Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок». Ознайомилися з роботою Уманської територіальної організації Українського товариства сліпих, яка  має виробничу сферу та випускає продукцію.

Yes Yes

Yes Yes

Прочитано 944 разів