Середа, 05 лютого 2020 13:42

Регіональний форум жіночого лідерства

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

За сприяння Громадської організації Егаліте Інтернейшнл та за підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив і колег з місцевого самоврядування, в рамках міжнародного проекту «Посилення жіночого політичного лідерства на територіальних Київської та Черкаських областей»  в м. Умань відбувся Регіональний форум жіночого лідерства.

Учасників форуму привітала секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк та зазначила: «Минулого року місто Умань приєдналося до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад.

В місті зареєстровано близько 100 громадських організацій, 4 з яких об’єднують суспільно активних жінок та представляють їх інтереси. Це дійсно дієві організації, а їх представники вносять вагомий вклад у розбудову рідної Умані. Вони завжди є активними організаторами, учасниками всіх загальноміських заходів»

Міжнародний експерт з питань розвитку, керуючий партнер та менеджер з розвитку організації «Егаліте Інтернешинл» - Тетяна Виговська-Каменко презентувала міжнародний проект «Посилення жіночого політичного лідерства на територіальних Київської та Черкаських областей».

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер виступила з презентацією «Роль жінки у сучасному суспільстві. Практичний досвід».

Голова Міжнародного Благодійного фонду «Небайдужі», координаторка проекту в Черкаській області – Маіна Кулик доповіла про розвиток жіночого лідерства і участі жінок у місцевому самоврядуванні, громадському русі та розвитку власної самореалізації в ОТГ проекту.

Молодіжними ідеями щодо згуртування і активних дій жіночих організацій та ініціативних груп поділились студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, представники Центру гендерної освіти університету Віталіна Вовк та Дарина Здір.

На завершення відбулось обговорення актуальних питань.

 

Прочитано 560 разів