Четвер, 27 лютого 2020 08:29

Засідання постійної комісії з питань освіти, науки, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту і комісії з питань планування, бюджету і фінансів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

26 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, науки, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту на якому розглянули проєкти рішень «Про звіт міського голови за 2019 рік», «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської міської ради»,  «Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 30.11.2018 р. № 7.53-55/7 «Про затвердження Плану дій із впровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» на 2018-2020 роки та Плану моніторингу й оцінки реалізації Плану дій» та звернення Уманського національного університету садівництва.

В роботі комісії взяли участь секретар міської ради Кирилюк Л.М., начальник УПСЗН Кучер Г.М. та директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Музичук А.В.

26 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів на якому розглянули проєкт рішення «Про звіт міського голови за 2019 рік».

В роботі комісії взяли участь секретар міської ради Кирилюк Л.М. та заступник міського голови, секретар виконавчого комітету Плотнікова Л.П.

Прочитано 346 разів