П'ятниця, 03 квітня 2020 08:56

Звернення міського голови Олександра Цебрія до уманчан

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Шановні уманчани!

Отже, за даними обласного лабораторного центру, на Черкащині вже зафіксували 52 випадки COVID-19.
В Умані на лікуванні знаходиться 6 інфікованих.

Ми вже другий тиждень працюємо в посиленому режимі!

Весь громадський транспорт працює у режимі спецмаршрутів, скористатися якими можуть лише медичні працівники і працівники об’єктів, які забезпечують життєдіяльність міста.

Ринки, торгові центри, заклади громадського харчування припинили роботу!

Однак є частина закладів, які дозволяють собі здійснювати свою підприємницьку діяльність всупереч забороні!

Офіційно попереджаю! Якщо такі заклади будуть продовжувати порушувати режим карантину - до власників будуть вжиті найсуворіші міри покарання!

Також, додатково інформую уманчан щодо рішення не відкривати торговий ринок.

Уманський «Центральний ринок» працювати НЕ БУДЕ, а рішення головного санітарного лікаря України вважаю - безвідповідальним! Покажіть мені хоч один ринок в Україні, який виконує всі норми знезараження та дезінфекції які передбачені в умовах карантину при COVID-19! Рішення остаточне, рішення колегіальне - «Центральний ринок» в місті Умань функціонувати не буде!

Ще одним важливим рішенням на думку переважної більшості уманчан є облаштування на в’їздах у місто контрольно-пропускних пунктів. Ці пости будуть відповідати стандартам. Бригади сформовані у відповідності із законодавством. Буде здійснюватись огляд лікарем та контроль температури тіла всіх громадян, які в‘їжджатимуть до міста! Ті, хто не має місцевої реєстрації, на жаль, для Вас місто закрите на час карантину!

 І наостанок звернення до батьків!

Шановні батьки! Діти різного віку ходять містом невеликими компаніями та в переважній більшості граються на майданчиках..
Від сьогодні всі ігрові та спортивні зони закриті для відвідування до кращих часів!

Повірте, я теж батько і розумію як складно ввечері зайняти дитину! Але є лото, настільні ігри, бесіди та розповіді про своє дитинство....Цей час вимушеного карантину проведіть з дітьми та станьте ближчими один з одним!

А головне, залишайтеся здоровими! Для нас всіх самоізоляція та дотримання карантину стане запорукою успішного подолання пандемії коронавірусу!
Будьте здорові!

 

Прочитано 1301 разів