Четвер, 11 червня 2020 11:34

В Умані повністю відновлено перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З 12 червня 2020 року перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами загального користування згідно графіків, що діяли до моменту введення карантину та були затверджені виконавчим комітетом Уманської міської ради. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з урахуванням результатів оцінки поточної епідемічної ситуації в регіоні.

В одному автобусі буде перевозитися лише по 2 особи пільгових категорій. Пільгові автобуси курсувати не будуть до повного зняття карантину.

Автобусний маршрут «Залізничний вокзал - Дачі «Олександрівка» курсуватиме у звичайному режимі до повного зняття карантину згідно затвердженого графіка без відшкодування коштів з міського бюджету.

Керівників автотранспортних підприємств-перевізників попереджено про дотримання водіями встановлених карантинних вимог при перевезенні пасажирів у громадському транспорті.

В разі погіршення епідеміологічної ситуації в місті комісією буде прийнято відповідне рішення щодо посилення додаткових обмежувальних заходів.

Прочитано 785 разів